Un Brunch este acel mic dejun de la sfarsitul diminetii pe care il impartim de obicei in grup, insotit de o atmosfera buna si care se poate prelungi pana la orele 15-16 ale dupa-amiezii.

Vine de la imbinarea celor doi termeni initiali, Breakfast (mic dejun) si lunch (pranz). De obicei, este alcatuit dintr-o combinatie delicioasa de dulce si sarat care satisface poftele.

Cu siguranta un mic dejun mai consistent decat de obicei sau o gustare usoara care inlocuieste pranzul.

Deoarece un brunch are loc de obicei in weekend, trebuie sa tinem cont de faptul ca programul nu este limitat si ca, fiind un eveniment de dimineata, are un aer casual si lejer.

Vara preferam sa il organizam in aer liber, asa ca o terasa amenajata corespunzator poate fi considerata locul ideal.

Dar ce se intampla daca ai un apartament mic atunci cand vrei sa faci un brunch acasa?

Locurile mici nu sunt un impediment pentru un brunch spectaculos, iar cu o organizare si o planificare corecta vei reusi sa realizezi o reuniune excelenta.

Urmeaza sfaturile utile de mai jos pentru a organiza cu succes un brunch la tine acasa, chiar daca nu dispui de un spatiu generos.

Renunta la o parte din mobilier pentru aceasta jumatate de zi

Nu te speria! Nu te trimitem cu mobila in spate pe la vecini, ci doar sa o rearanjezi sau chiar sa o muti in balcon sau dormitor.

Totul e sa creezi posibilitatea unui flux de circulatie in interiorul apartamentului, pentru ca lumea sa se poata deplasa in voie daca e cazul.

Modifica amplasamentul anumitor piese de mobilier

De exemplu, daca ai o masuta de cafea joasa in fata canapelei, mut-o in laterala acesteia sau chiar intr-un colt.

Citeste continuarea aici: Organizarea unui brunch intr-un apartament mic