Black Friday 2021, ziua cu cele mai mari reduceri din an, va fi si anul acesta una de senzatie, cu recorduri doborate an de an, atat de magazine cat si de cumparatori, dar si datorita numarului tot mai mare al magazinelor online care ofera cele mai tari promotii.

Vinerea Neagra sau asa cum deja toata lumea stie drept Black Friday este un termen colocvial pentru vinerea urmatoare Zilei Recunostintei din Statele Unite.

Multe magazine ofera vanzari foarte promovate in Vinerea Neagra si se deschid foarte devreme sau cu ceva timp inainte de Ziua Recunostintei. Black Friday a fost in mod obisnuit cea mai aglomerata zi de cumparaturi a anului din Statele Unite din cel putin 2005.

Stam cu ochii pe Shopimo pentru piese de mobilier, canapele, paturi, scaune, corpuri de iluminat si orice decoratiune pentru casa ta. Cele mai mari reduceri pentru imbracaminte si incaltamine pe Fashiondays si Answear fie ca este vorba de rochii, pantaloni, geci de iarna sau ultimele modele de pantofi, carti si cosmetice de la Elefant etc.

Cand incepe Black Friday 2021?

In mod normal in Statele unite va fi pe 26 noiembrie, dar ca in trecut ne asteptam ca Emag sa tina Black Friday cu o saptamana inainte, adica pe 19 noiembrie 2021.

Majoritatea magazinelor online vor incepe mai devreme reducerile de black friday intre 10-12 noiembrie asa ca urmareste cele mai bune pe site-ul nostru: Adecor.ro unde vom actualiza ofertele magazinelor online.

{{clean2}}
{{clean3}}

7 thoughts on “Oferte Black Friday 2021

  1. Apreciez faptul ca articolul ofera solutii creative pentru amenajarea balconului, cum ar fi utilizarea mobilierului compact sau a plantelor suspendate. Aceste idei ma inspira sa imi pun in practica propriile proiecte de design.

  2. Am gasit sfaturile practice prezentate in articol foarte utile si usor de pus in aplicare. Este motivant sa stiu ca pot transforma balconul meu intr-un spatiu confortabil si frumos.

  3. Materialele prezentate sunt foarte bine alese si arata posibilitatile variate de amenajare a balconelor. Imi place ideea de a adauga plante pentru un aspect natural si proaspat.

  4. Articolul este foarte interesant si util, oferind informatii importante despre amenajarea balcoanelor. Sunt de acord cu ideea de a transforma un spatiu neutilizat intr-un loc placut si relaxant.

  5. Am fost placut surprinsa de variantele creative de amenajare a balconului prezentate in acest articol. Este reconfortant sa stiu ca exista solutii simple si eficiente pentru a transforma un spatiu mic intr-un colt de relaxare.

  6. Ma bucur ca am descoperit acest articol pentru ca ma confruntam cu aceeasi problema legata de spatii mici si cum sa le amenajez. Ideile prezentate aici m-au inspirat si cu siguranta le voi pune in practica.

  7. Articolul este foarte bine structurat si ofera informatii valoroase despre cum sa amenajezi un balcon mic intr-un mod practic si estetic. Sfaturile prezentate sunt usor de aplicat si pot transforma complet aspectul balconului.

Comments are closed.