Dar, intr-o maniera mai modesta, modelele de tablouri living sunt cele care iti imbogatesc decorul cu cele mai colorate imagini sau cele mai excentrice. Si mii si mii de stiluri sunt posibile in functie de stilul de decor mural pe care vrei sa il obtii.

Ce tablouri se potrivesc in living? Vei afla in cele ce urmeaza. Alegerea unui tablou pentru living este un lucru care tine inainte de toate de gusturi. Fiecare este liber sa aleaga modelul de covor care ii place cel mai mult. Dar, trebuie sa se respcte anumite criterii, pentru ca tablourile alese sa fie in perfecta armonie cu restul decorului.

Poti alege tablouri pictate living in aceleasi tonuri de culoare sau poti incerca sa creezi un contrast. Un tablou ar fi bine sa se potriveasca cu tonurile dominante ale livingului.

Poate sa reia culorile peretilor si ale perdelelor sau poate sa afiseze o alta nuanta pentru a crea cel mai frumos contrast. Poti alege tablouri moderne living in functie de stilul livingului.

Un tablou canvas de exemplu, se poate alege si in functie de ambianta si de stilul de decor pe care il doresti pentru living. Este vorba despre un decor mai rustic, despre unul scandinav sau mai contemporan? Este vorba despre un decor baroc?

Aceste indicii te vor face sa preferi un anumit model de tablou si nu altul. Tablourile au cea mai larga gama de modele – peisaje, natura moarta, tablouri pictate cu obiecte, flori, plante sau portrete.

Padurile, florile, plantele sau cele mai frumoase peisaje sunt foarte in voga. Marimea panzei este un alt criteriu important de care ar trebui sa tii cont. Este important ca un tablou sa se adapteze marimii incaperii unde va fi asezat.

Nu poti alege astfel tablouri pictate mici pentru un living mare, un lucru care e valabil si viceversa. Tema tabloului pe care vrei sa il pui in living, este un lucru la fel de important.

Tablourile au tendinta de a reflecta personalitatea ocupantilor din casa. Tablourile cu peisaje astfel, se adreseaza celor care adora natura si calatoriile. Si merg de minune si cu un decor inspirat de malul marii.

Tablourile cu animale merg de minune intr-un living decorat in jurul temei naturii. Iar tablourile abstracte merg foare bine acolo unde decorul este unul minimalist. Acestea sunt destul de incarcate, deci dau iluzia de a mari spatiul.

Tablourile pop art sunt alegerea perfecta pentru un living in stil mai urban.

Atunci cand vine vorba despre modelele de tablouri pictate pentru living, modelele in tendinte ale momentului sunt cele mai mari, in format mare deoarece sunt extrem de decorative. Sunt de ajuns pentru a veni cu un plus de caracter decorului din living.

Unde poti pune tablourile pictate in living?

La nivelul canapelei. Se recomanda deci sa se puna la nivelul ochilor. Vor veni cu un plus de profunzime pentru incapere si cu un efect panoramic.
Pe langa o fereastra. Daca ai perdele, trebuie sa te asiguri de faptul ca exista destul spatiu intre perdele si pereti.

Pentru ca tablourile sa nu ocupe tot spatiul disponibil. De asemenea, este important sa respecti decorul deja existent in living. Tablouri abstracte sau tablouri contemporane?

Daca ai un decor mural vintage, mai contemporan, mai zen sau mai calduros, tablourile pe care le alegi trebuie sa aiba acelasi stil. Tablourile moderne sunt foarte in tendinte in acest an deci ar trebui sa profiti de acest lucru cat mai repede!

{{clean2}}
{{clean3}}
Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

4 thoughts on “Stii cum poti alege cele mai frumoase tablouri pentru living?

  1. Am citit cu mare interes acest articol despre pardoseala din vinil, care aduce in discutie aspecte importante precum rezistenta la umiditate si usorul mod de instalare. Recomand tuturor persoanelor care doresc sa afle mai multe despre aceasta optiune moderna de pardoseala.

  2. Interesant articolul despre parchet masiv, care ofera informatii despre avantajele acestui tip de parchet si modul corect de ingrijire pentru a asigura o durabilitate mare in timp. Este util sa stii toate aceste detalii inainte de a face o achizitie.

  3. Ma bucur ca am gasit acest articol, deoarece ma ajuta sa inteleg care sunt principalele caracteristici ale parchetului laminat si cum poate fi intretinut pentru a arata mereu impecabil. Recomand citirea acestui articol tuturor celor interesati de amenajarea interioara.

  4. Articolul este foarte informativ, explicand in detaliu diferite tipuri de parchet disponibile pe piata si avantajele fiecaruia. Este util pentru cei care doresc sa isi amenajeze locuinta si sa aleaga cel mai potrivit tip de parchet pentru nevoile lor.

Comments are closed.