Capacitatea unui uscator de rufe descrie cate kilograme de rufe umede poate suporta tamburul. Nu este cazul masinilor de spalat, ale caror detalii se refera la rufe uscate.

Deoarece hainele sunt semnificativ mai grele dupa spalare decat inainte, ar trebui sa cumperi uscatoare de rufe cu capacitati mai mari. Daca masina de spalat rufe contine aproximativ sase kilograme, uscatorul ar trebui sa tina in mod ideal opt sau noua kilograme.

De regula, uscatoarele cu o capacitate de trei pana la cinci kilograme sunt potrivite pentru gospodariile singure. Gospodariile de doua persoane ar trebui sa opteze pentru un tambur de cinci pana la sase kilograme, iar familiile numeroase ar trebui sa investeasca intr-un model cu o capacitate de sapte pana la noua kilograme.

Uscator rufe electric

Cel mai economic uscator rufe electric are clasa de eficienta energetica A+++. Acesta consuma cea mai mica cantitate de energie electrica si astfel economiseste costurile cu electricitatea, in comparatie cu dispozitivele cu un rating mai scazut.

Compara insa informatiile despre consumul anual efectiv, pentru ca aici pot fi diferente mari, chiar si in aceeasi clasa de eficienta. Pentru gospodariile mici cu 1 pana la 2 persoane, un uscator cu o capacitate de pana la 7 kilograme de rufe umede este de obicei suficient. 8 kilograme ar trebui sa fie suficiente pentru 3 pana la 4 persoane, iar 9 kilograme pot fi, de asemenea, utile.

Uscator rufe vertical

Dar daca exista foarte putin spatiu liber in apartament, poti lua in considerare un uscator rufe vertical, sub forma a doua suprafete de lucru conectate de sus, precum scari. Sunt foarte usor de desfasurat si instalat peste cada, prinse bine de marginile acesteia.

Aceasta scara poate fi instalata si pe o suprafata plana. Pentru a proteja structura de umiditate, care este prezenta din abundenta in baie, aceasta este realizata din otel vopsit. Este foarte usor si confortabil.

Uscator rufe tavan

Un uscator rufe tavan are un design de tip lift. Sunt formate din doua benzi de care atarna 3-6 tuburi. O franghie poate fi folosita pentru a cobori tubul pentru a agata rufele si apoi a o ridica inapoi. Fiecare tub poate fi coborat independent de celelalte.

Astfel de uscatoare sunt numite si liane. Structura poate fi instalata in baie si/sau pe balcon. Este potrivit pentru lenjerie de pat, haine. Acesta este un uscator cu drepturi depline, care iti va permite sa scapi de stresul de a gasi un loc in care sa agati o multime de lucruri.

Cat consuma un uscator de rufe?

Uscatoarele cu aer evacuat au clasa de eficienta energetica B sau C, si ar trebui sa te astepti la un consum de energie de 500 de kw/h pe an. Uscatoarele cu pompa de caldura sunt cele mai moderne si mai eficiente din punct de vedere energetic.

Acestea au un consum de 200 kw/h pe an. Uscatoarele cu pompa de caldura au o eficienta energetica ridicata, si prin urmare costuri reduse de energie electrica.

Cum alegi un uscator de rufe?

Exista trei tipuri diferite de uscatoare de rufe electrice:
• Uscator cu aer evacuat
• Uscator cu condensator
• Uscator cu pompa de caldura

Uscatoarele moderne au numeroase caracteristici practice. Acestea au rolul de a usca rufele confortabil si usor si de a face uscatorul de rufe mai usor de utilizat. Poti alege un uscator de rufe tinand cont de clasa de eficienta energetica, de capacitate, de functiile integrate si de producator.

Masina de spalat rufe

Masina de spalat rufe este de doua tipuri: cu incarcare frontala si cu incarcare verticala. In primul rand, cu cat volumul este mai mare, cu atat masina de spalat va fi mai mare.

Si in al doilea rand, daca speli trei jachete cu un volum al rezervorului de 9 kg, acest lucru va duce la o plata in exces pentru apa si energie electrica. Atunci cand alegi, trebuie sa pleci de la nevoile tale reale.

{{clean2}}
{{clean3}}

8 thoughts on “Cum sa le alegi uscatorul de rufe potrivit

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece am cautat de mult timp informatii despre cum sa imi decorez livingul intr-un mod unic si personalizat. Sfaturile oferite aici sunt foarte practice si usor de pus in aplicare, iar imaginile ilustreaza foarte bine fiecare concept prezentat.

  2. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva detaliata asupra conceptului de amenajare interioara. Sunt impresionat de diversitatea ideilor prezentate si de modul in care sunt explicate pas cu pas. Cu siguranta voi folosi unele dintre sugestiile prezentate pentru a-mi imbunatati propria locuinta.

  3. Am gasit informatiile prezentate in acest articol extrem de valoroase, mai ales pentru cineva ca mine care nu are experienta in design interior. Recomandarile legate de folosirea contrastelor sau a culorilor neutre au fost explicite si relevante, iar imagini prezentate au fost un plus care mi-a facilitat intelegerea conceptelor explicate.

  4. Am apreciat faptul ca autorul a subliniat importanta paletelor de culori in crearea unei atmosfere placute si armonioase in living. Recomandarile privind combinatiile de culori complementare sau analoge au fost foarte bine argumentate si ilustrate cu exemple practice, ceea ce face articolul usor de inteles si aplicabil.

  5. Articolul prezinta informatii foarte utile despre cum sa alegi culorile potrivite pentru livingul tau, luand in considerare diferiti factori precum dimensiunea camerei, lumina naturala si mobilierul existent. Sfaturile oferite sunt practice si usor de aplicat, fiind de mare ajutor pentru cei care doresc sa-si redecoreze spatiul de locuit.

  6. Sunt impresionat de varietatea de stiluri prezentate in articol. De la clasic la modern, exista optiuni pentru toate gusturile. Acest lucru ma ajuta sa-mi imaginez cum as putea amenaja baia mea intr-un mod unic.

  7. Imi place faptul ca autorul a inclus o lista cu cele mai bune produse de mobilier de baie din 2021. Este util sa ai aceasta informatie la indemana atunci cand vrei sa faci o achizitie

  8. Articolul este foarte interesant si ofera informatii valoroase despre mobilierul de baie. Ma bucur ca am descoperit acest site, pentru ca acum stiu cum sa aleg cele mai potrivite piese pentru baia mea.

Comments are closed.