O intreaga generatie a crescut urmarind filme si seriale americane in care bucataria era intotdeauna deschisa spre sufragerie si se afla in centrul celor mai interesante intrigi.

Este adevarat ca bucatariile au capatat tot mai multa importanta in ansamblul locuintei, in mare parte datorita diversificarii functiilor acestora.

De indata ce organizezi spatiul, nu poti doar sa gatesti, ci si sa lucrezi, sa te uiti la televizor, sa-ti faci temele, sa citesti, sa bei ceva cu un prieten etc. si tocmai pentru a pune in valoare acest rol, modelul de bucatarie open space este cel mai potrivit.

In prezent, bucataria s-a pozitionat ca fiind camera principala a casei in acest rol multifunctional, ceea ce reprezinta un motiv in plus pentru a justifica cresterea de neoprit a modelului open space pe care multe locuinte il iau in considerare.

O tendinta care nu va face decat sa creasca in urmatorii ani si de aceea ne propunem sa te ajutam sa o pui in aplicare prin aceasta serie de sfaturi, cu ajutorul carora vei obtine o bucatarie complet deschisa si integrata.

Foloseste piese de mobilier din materiale similare

O bucatarie deschisa catre living trebuie sa aiba un aspect unitar, astfel incat sa ofere senzatia de continuitate. Pentru a obtine acest efect, nu trebuie sa pui accent doar pe alegerea unei singure culori pentru pereti, ci si pe folosirea materialelor asemanatoare pentru podele, pentru mobila de bucatarie sau pentru ferestre.

Ca sa economisesti spatiu pretios in bucatarie, opteaza pentru o masa extensibila pentru dining. Aceasta te va ajuta sa obtii linii uniforme, specifice unei bucatarii de tip open space.

Va recomandam seturile de masa cu scaune Cristina Oana.

{{clean2}}
{{clean3}}
Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

4 thoughts on “Amenajarea simpla si rapida a bucatariei open space

  1. Ma bucur ca am descoperit acest articol, pentru ca mi-a deschis ochii asupra unor idei noi si inspirate pentru decorarea casei mele. Este o resursa excelenta pentru oricine isi doreste sa-si transforme locuinta intr-un spatiu personalizat si confortabil.

  2. Sunt uimit de cat de mult poate influenta design-ul interior starea noastra de spirit si productivitatea. Acest articol m-a determinat sa acord o atentie sporita amenajarii spatiului meu.

  3. Este fascinant cum se pot combina culorile si texturile pentru a crea un ambient placut si armonios. Apreciez atentia la detalii si creativitatea designerilor prezentati in acest articol.

  4. Articolul este extrem de interesant, oferind o perspectiva ampla asupra tendintelor in materie de design interior. Sunt impresionat de diversitatea stilurilor prezentate si de modul in care sunt integrate in spatiile prezentate.

Comments are closed.